דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות קלאסיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות קלאסיות

סופגניות קלאסיות

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצה ששון
את הסופגניות הנהדרות האלה אנחנו מכינים בבית בכל שנה. סופגניות טעימות, רכות וחמות, היישר מהסיר. שיהיה חג שמח!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
2 
ביצה
50  גרם
חמאה מומסת
1  כף
ברנדי / קוניאק
1 
גרידת לימון מגורדת
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
ריבה אדומה למילוי
0.5  כוס
אבקת סוכר לקישוט
0.75  כוס
שמן קנולה לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק, ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הבצק, ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במגש מקומח להתפחה נוספת של חצי שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק ומכניסים את הסופגניות, כשהצד התפוח כלפי מטה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אחרי כדקה הופכים לצד השני, ומטגנים גם כדקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הסופגניות לנייר סופג, מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר. בתיאבון!
סופגניות קלאסיות

שלב 1 מתוך 7

מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק, ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.

סופגניות קלאסיות

שלב 2 מתוך 7

מכסים את הבצק, ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.

סופגניות קלאסיות

שלב 3 מתוך 7

מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ.

סופגניות קלאסיות

שלב 4 מתוך 7

קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במגש מקומח להתפחה נוספת של חצי שעה.

סופגניות קלאסיות

שלב 5 מתוך 7

מחממים שמן לטיגון עמוק ומכניסים את הסופגניות, כשהצד התפוח כלפי מטה.

סופגניות קלאסיות

שלב 6 מתוך 7

אחרי כדקה הופכים לצד השני, ומטגנים גם כדקה.

סופגניות קלאסיות

שלב 7 מתוך 7

מוציאים את הסופגניות לנייר סופג, מזריקים ריבה ובוזקים אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים