דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
קינוח נפלא שנמצא על קו התפר שבין הלביבות לסופגניות, והכל טבול וטעוף בסירופ הדרים סמיך ומתוק, לחג חנוכה שמח במיוחד

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
תפוח אדמה מבושל ומרוסק
2  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כוס
מים פושרים
4  כוסות
שמן קנולה לטיגון
1  כפית
מיץ לימון
1  כפית
מי ורדים
2  כוסות
סוכר לבן
0.25  כוס
מיץ תפוזים
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הקערה ומשהים להתפחה כ-60 דקות במקום חמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מכינים סירופ: ממיסים סוכר במים ומבשלים על אש בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומבשלים עוד 3 דקות, מצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצרים מהבצק רצועות ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
  • שלב 6

    0 דקות
    טובלים את רצועות הבצק החמות בסירופ הקר ומגישים.
סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 1 מתוך 6

לשים את כל חומרי הבצק במיקסר כ-10 דקות.

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 2 מתוך 6

מכסים את הקערה ומשהים להתפחה כ-60 דקות במקום חמים.

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 3 מתוך 6

בינתיים מכינים סירופ: ממיסים סוכר במים ומבשלים על אש בינונית.

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומבשלים עוד 3 דקות, מצננים.

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 5 מתוך 6

יוצרים מהבצק רצועות ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

סופגניות תפוחי אדמה בסירופ מתוק

שלב 6 מתוך 6

טובלים את רצועות הבצק החמות בסירופ הקר ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים