דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
שילוב מופלא של מנטה ושוקולד, כזה שיהמם את כל הטועמים. מנה מפתה וכשרה לפסח, מרשימה ומרעננת במיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
שוקולד מריר
300  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קמח מצה
6  גדול
חלמון
5 
ביצה
200  גרם
שוקולד מריר
400  מיליליטר
שמנת מתוקה
0.33  כוס
טריפל סק
0.33  כוס
ליקר מנטה
1  זר
נענע
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים מעל סיר קטן את השוקולד והחמאה עד להמסה מלאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ומערבלים. מוסיפים את הביצים ומערבלים כחצי דקה עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנפים את קמח המצה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבלים כחצי דקה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לתבניות או לנייר מאפינס ואופים כ-8 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שוטפים את עלי הנענע ומרתיחים עם השמנת המתוקה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים ומכניסים למקרר במשך לילה שלם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסננים את השמנת מעלי הנענע ומביאים שוב לרתיחה.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים על השוקולד המריר, ממתינים כשתי דקות, ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים את ליקר מונין המנטה, מערבבים ויוצקים מעל הסופלה החם ולצידו.
סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 1 מתוך 10

מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 2 מתוך 10

ממיסים מעל סיר קטן את השוקולד והחמאה עד להמסה מלאה.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 3 מתוך 10

מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ומערבלים. מוסיפים את הביצים ומערבלים כחצי דקה עד לקבלת מרקם אחיד.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 4 מתוך 10

מנפים את קמח המצה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבלים כחצי דקה נוספת.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 5 מתוך 10

יוצקים לתבניות או לנייר מאפינס ואופים כ-8 דקות.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 6 מתוך 10

שוטפים את עלי הנענע ומרתיחים עם השמנת המתוקה.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 7 מתוך 10

מצננים ומכניסים למקרר במשך לילה שלם.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 8 מתוך 10

מסננים את השמנת מעלי הנענע ומביאים שוב לרתיחה.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 9 מתוך 10

יוצקים על השוקולד המריר, ממתינים כשתי דקות, ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד מנטה

שלב 10 מתוך 10

מוסיפים את ליקר מונין המנטה, מערבבים ויוצקים מעל הסופלה החם ולצידו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופלה שוקולד

    סופלה שוקולד

    50 דקות בינוני
  • סופלה שוקולד חם

    סופלה שוקולד חם

    39 דקות בינוני
  • סופלה שוקולד קלאסי

    סופלה שוקולד קלאסי

    25 דקות בינוני
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים