דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופלה שוקולד חם ומדהים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופלה שוקולד חם ומדהים

סופלה שוקולד חם ומדהים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל חן
סופלה שוקולד ללא גלוטן! חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות. מגישים עם גלידה או קצפת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
שוקולד מריר (שתיים וחצי חבילות)
200  גרם
חמאה (שתי חבילות קטנות או אחת גדולה)
3  כפות
שמנת מתוקה
5 
ביצה
1.5  כפות
קקאו
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
קמח תפוחי אדמה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בסיר על סיר ("בן-מארי"), מידי פעם מערבבים, עד המסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב עד קבלת תערובת מבריקה ואחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביצה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לשוקולד המומס.
  • שלב 5

    5 דקות
    לשים לב להוסיף את קמח תפוחי האדמה לאט, מעט כל פעם ולבדוק סמיכות. המרקם צריך להיות אוורירי ולא כבד מדי. *ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור או קמח תירס באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים לתבנית שקעים משומנת עד ל- 3/4 גובה השקע.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בחום של 200 מעלות 8-10 דקות עד שפנים הסופלה לא זז עם הזזת התבנית.
  • שלב 8

    0 דקות
    הסופלה צריך להיות חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות.
סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 1 מתוך 8

ממסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בסיר על סיר ("בן-מארי"), מידי פעם מערבבים, עד המסה.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב עד קבלת תערובת מבריקה ואחידה.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביצה.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 4 מתוך 8

מערבבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לשוקולד המומס.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 5 מתוך 8

לשים לב להוסיף את קמח תפוחי האדמה לאט, מעט כל פעם ולבדוק סמיכות. המרקם צריך להיות אוורירי ולא כבד מדי. *ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור או קמח תירס באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 6 מתוך 8

מעבירים לתבנית שקעים משומנת עד ל- 3/4 גובה השקע.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 7 מתוך 8

אופים בחום של 200 מעלות 8-10 דקות עד שפנים הסופלה לא זז עם הזזת התבנית.

סופלה שוקולד חם ומדהים

שלב 8 מתוך 8

הסופלה צריך להיות חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופלה שוקולד

    סופלה שוקולד

    50 דקות בינוני
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני
  • עוגת סופלה שוקולד

    עוגת סופלה שוקולד

    85 דקות מאתגר
  • סופלה גזר מלכותי

    סופלה גזר מלכותי

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים