משמנים תבנית אפייה, מפזרים את הסוכר החום ומטלטלים את התבנית לפיזור אחיד (על התחתית בלבד).
שלב 2
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך של 170 מעלות.
שלב 3
0 דקות
בקערת מתכת שמים את שני סוגי השוקולד עם החמאה, וממיסים מעל לסיר עם אדים (בן מארי) עד לקבלת תערובת חלקה. מסירים את הקערה מהאש ומניחים בצד לצינון, עד שהתערובת מעט חמימה.
שלב 4
0 דקות
בקערת מיקסר מקציפים את החלמונים במהירות בינונית כדקה. מוסיפים שתי כפות סוכר, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ-10 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 5
0 דקות
מקפלים מעט מתערובת החלמונים לתוך תערובת השוקולד החמימה, ולאחר מכן, מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת החלמונים. מנפים מעל את הקמח ומקפלים אותו פנימה.
שלב 6
0 דקות
בקערת מיקסר נקייה, מקציפים את החלבונים במהירות בינונית-נמוכה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנותר והמלח, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
שלב 7
0 דקות
מערבבים כשליש מכמות הקצף לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצף שנותר.
שלב 8
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית. מניחים את תבנית העוגה מעל לתבנית שטוחה ואופים כ-25 דקות, עד שהחלק העליון נסדק, השוליים יציבים וקיסם המוחדר פנימה יוצא נקי.
שלב 9
0 דקות
מוציאים ומניחים את תבנית העוגה מעל לרשת צינון למשך כ-30 דקות.
שלב 10
0 דקות
מעבירים סכין קטנה מסביב לדפנות לשחרור, מסירים את הטבעת הקפיצית ומשאירים בתבנית לצינון מלא.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
10
משמנים תבנית אפייה, מפזרים את הסוכר החום ומטלטלים את התבנית לפיזור אחיד (על התחתית בלבד).
שלב 2
מתוך
10
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך של 170 מעלות.
שלב 3
מתוך
10
בקערת מתכת שמים את שני סוגי השוקולד עם החמאה, וממיסים מעל לסיר עם אדים (בן מארי) עד לקבלת תערובת חלקה. מסירים את הקערה מהאש ומניחים בצד לצינון, עד שהתערובת מעט חמימה.
שלב 4
מתוך
10
בקערת מיקסר מקציפים את החלמונים במהירות בינונית כדקה. מוסיפים שתי כפות סוכר, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ-10 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 5
מתוך
10
מקפלים מעט מתערובת החלמונים לתוך תערובת השוקולד החמימה, ולאחר מכן, מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת החלמונים. מנפים מעל את הקמח ומקפלים אותו פנימה.
שלב 6
מתוך
10
בקערת מיקסר נקייה, מקציפים את החלבונים במהירות בינונית-נמוכה עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנותר והמלח, ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
שלב 7
מתוך
10
מערבבים כשליש מכמות הקצף לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצף שנותר.
שלב 8
מתוך
10
מעבירים את התערובת לתבנית. מניחים את תבנית העוגה מעל לתבנית שטוחה ואופים כ-25 דקות, עד שהחלק העליון נסדק, השוליים יציבים וקיסם המוחדר פנימה יוצא נקי.
שלב 9
מתוך
10
מוציאים ומניחים את תבנית העוגה מעל לרשת צינון למשך כ-30 דקות.
שלב 10
מתוך
10
מעבירים סכין קטנה מסביב לדפנות לשחרור, מסירים את הטבעת הקפיצית ומשאירים בתבנית לצינון מלא.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0