המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית סופלה בחמאה ומניחים במקרר.
מזהיבים היטב את הבצלים בחמאה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש.
מערבבים היטב בקערה גדולה את הפירה עם כל החומרים למעט חלבוני הביצים.
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.
יוצקים את התערובת אל תבנית הסופלה הקרה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כארבעים דקות, עד שהפירה תופח ומזהיב היטב.
מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0