דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופלה תפוחי אדמה ובצל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופלה תפוחי אדמה ובצל

סופלה תפוחי אדמה ובצל

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב במתכון נגיש עם הכמויות והשיטה המדויקת להכנת סופלה שיתפח ויעלה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה בינוניים, מבושלים ומרוסקים לפירה
2 
בצל גדולים, קצוצים דק
3  שיני
שום מעוכות
3  כפות
חמאה
0.5  גביע
גבינה לבנה רכה 5% רם‎ג ‎125
2  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3 
ביצה מופרדות
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0.5  קורט
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משמנים תבנית סופלה בחמאה ומניחים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים היטב את הבצלים בחמאה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב בקערה גדולה את הפירה עם כל החומרים למעט חלבוני הביצים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את התערובת אל תבנית הסופלה הקרה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כארבעים דקות, עד שהפירה תופח ומזהיב היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים מיד.
סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 1 מתוך 7

משמנים תבנית סופלה בחמאה ומניחים במקרר.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 2 מתוך 7

מזהיבים היטב את הבצלים בחמאה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה. מסירים מהאש.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 3 מתוך 7

מערבבים היטב בקערה גדולה את הפירה עם כל החומרים למעט חלבוני הביצים.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 4 מתוך 7

מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 5 מתוך 7

יוצקים את התערובת אל תבנית הסופלה הקרה.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 6 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כארבעים דקות, עד שהפירה תופח ומזהיב היטב.

סופלה תפוחי אדמה ובצל

שלב 7 מתוך 7

מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופלה שוקולד

    סופלה שוקולד

    50 דקות בינוני
  • קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    קינוח סופלה שוקולד עם פירות יער ושוקולד לבן

    50 דקות בינוני
  • עוגת סופלה שוקולד

    עוגת סופלה שוקולד

    85 דקות מאתגר
  • סופלה שוקולד חם ומדהים

    סופלה שוקולד חם ומדהים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים