המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הסלט עד תערובת אחידה. (אם מוסיפים טונה מפוררים במזלג ורק לאחר מכן מוסיפים לסלט).
מערבבים את כל חומרי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד וחלק.
יוצקים את הרוטב על הסלט, מכסים ומשהים לפחות שעה לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0