המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את האורז במעט שמן ולבשל עם 2 כוסות מים 45 דקות או עד שמתרכך.
לתת לאורז להצטנן.
לפזר בתחתית ובצדי הקערה עלי בייבי.
עליהם לפזר את האורז. מלמעלה לפורר את הגבינה, לפזר את הבצל הירוק והעגבניות וקליפת לימון מגורר.
לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0