המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרוגל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין.
כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות מדי בקלות, מוציאים מהאידוי ומניחים לצינון.
בינתיים מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד לקבלת צבע זהוב, מסננים ובוזקים עליהם קצת מלח. את הבצל פורסים דק ככל האפשר, וארוגולה ניתן לקנות שטופה ומוכנה.
יוצקים את הרוטב לקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים. מוסיפים את הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. מגישים בקערה שקופה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1