המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.
שמים את מיץ הלימון, השמן, רוטב הבסיס, השום, המלח והפלפל שחור במעבד מזון, ומערבבים.
מקלפים את הפול. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות. ומעבירים מייד לקערת מים קרים.
מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.
מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1