המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
רוחצים את החסה ומסדרים בקערות, על החסה מפזרים אבוקדו ותפוזים חתוכים לפלחים.
מכינים תחמיץ המורכב מחרדל, שמן, מיץ לימון, מלח פלפל לבן ומעט סוכר.
מערבבים עם החסה והאבוקדו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0