מבשלים סלק בקליפתו (40-50 דקות עד ריכוך, או עטוף ברדיד אלומיניום כשעה ורבע על חום של 200 מעלות).
שלב 2
0 דקות
מקלפים את הסלק המבושל, מעבירים למעבד מזון עם השמן, ומרסקים לממרח במרקם אחיד. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
קולים את החצילים על אש ישירה מכל הצדדים, עד שהם מתרככים. חוצים אותם ומעבירים למסננת להגירת הנוזלים.
שלב 4
0 דקות
מוציאים בעזרת כף את תוכן החצילים, ומעבירים לקערה. מוסיפים את השום, שמן הזית, לימון, תבלינים ו-1-2 כפות גדושות של מחית הסלק. מועכים, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים סלק בקליפתו (40-50 דקות עד ריכוך, או עטוף ברדיד אלומיניום כשעה ורבע על חום של 200 מעלות).
שלב 2
מתוך
5
מקלפים את הסלק המבושל, מעבירים למעבד מזון עם השמן, ומרסקים לממרח במרקם אחיד. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
5
קולים את החצילים על אש ישירה מכל הצדדים, עד שהם מתרככים. חוצים אותם ומעבירים למסננת להגירת הנוזלים.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים בעזרת כף את תוכן החצילים, ומעבירים לקערה. מוסיפים את השום, שמן הזית, לימון, תבלינים ו-1-2 כפות גדושות של מחית הסלק. מועכים, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
הערות 0