המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את החצלים לקוביות ומפזרים עליהם מלח. נותנים להם לנוח חצי שעה, שוטפים ומנגבים טוב.
לוקחים את הגמבה והפלפל ושורפים על האש.
את העגבניות מגרדים ומניחים בתוך סיר עם קצת שמן.
אחרי שהחצלים התייבשו מטגנים אותם, מניחים אותם בנייר סופג ובינתיים מניכים על אש קטנה את העגבניות עם חתיכות של הגמבה והפלפל החריף (אחרי הקילפנו אותם וחתכנו לחתיכות).
מוסיפים אל החצילים כף אריסה, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 30 דקות עד שהנוזלים של העגבנייה מתאדים. שיהיה בתאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0