דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט ירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט ירקות שורש

סלט ירקות שורש

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלרי, קולרבי, זוקיני, סלק וחברים נפגשים בסלט טעים במיוחד.

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
גזר קלופים
4  גבעולים
סלרי
1 
קולורבי קלוף
2 
צנונית קטנים שטופים היטב
3 
זוקיני או צהובים שטופים
1  נתח
ג'ינג'ר קלוף באורך 3-4 ס"מ
1 
שורש פטרוזיליה קלוף
1 
שורש סלרי קלוף
2 
סלק קטנים קלופים
4  כפות
שמן זית
4  כפות
חומץ
0  לפי הטעם
מיץ לימון
1  כף
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את כל הירקות חוץ מהסלק על מנדולינה (או, הכי קל ומדויק, בדיסק הפריסה במעבד מזון). כשגומרים לפרוס את כל הירקות, מעבירים לקערה ורק אז פורסים את הסלק ומעבירים לקערה נפרדת.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממלאים את הקערות במים קרים והרבה קוביות קרח. מכסים ושומרים במקרר עד להגשה (אפשר עד 24 שעות). ההשריה במי הקרח תהפוך את הירקות לעסיסיים ופריכים יותר.
  • שלב 3

    0 דקות
    להגשה, נפטרים ממי ההשריה ומערבבים את פרוסות השורשים בקערה גדולה (הכמות גדולה מאוד). שימו לב: פרוסות של אותו שורש אוהבות להיצמד זו לזו, התעקשו איתן וערבבו היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומגישים.
סלט ירקות שורש

שלב 1 מתוך 4

פורסים את כל הירקות חוץ מהסלק על מנדולינה (או, הכי קל ומדויק, בדיסק הפריסה במעבד מזון). כשגומרים לפרוס את כל הירקות, מעבירים לקערה ורק אז פורסים את הסלק ומעבירים לקערה נפרדת.

סלט ירקות שורש

שלב 2 מתוך 4

ממלאים את הקערות במים קרים והרבה קוביות קרח. מכסים ושומרים במקרר עד להגשה (אפשר עד 24 שעות). ההשריה במי הקרח תהפוך את הירקות לעסיסיים ופריכים יותר.

סלט ירקות שורש

שלב 3 מתוך 4

להגשה, נפטרים ממי ההשריה ומערבבים את פרוסות השורשים בקערה גדולה (הכמות גדולה מאוד). שימו לב: פרוסות של אותו שורש אוהבות להיצמד זו לזו, התעקשו איתן וערבבו היטב.

סלט ירקות שורש

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים