דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט כרובית ובצל ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט כרובית ובצל ירוק

סלט כרובית ובצל ירוק

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית אברבנל
שילוב טעמים וצבעים מרענן ומעניין לסלט שיהפוך בוודאי לאחד האהובים במטבח שלכם.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית
4 
בצל ירוק
0  לפי הטעם
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0  לפי הטעם
חומץ
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
2  שיני
שום קצוצות
1 
גזר פרוס לרצועות דקות
1  כף
שמן זית לטיגון
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים במים את הכרובית, רק עד שירתחו המים, מוציאים ומסננים..
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים את הכרובית לחתיכות קטנות, מטגנים מעט שמן זית, מוסיפים את הרצועות של הגזר (אבל ממש רצועות דקות), מוציאים מהשמן ומסננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בקערה רוטב צ'ילי מתוק, שום, מלח ופלפל ומעט חומץ (לפי הטעם).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הכרובית, גזר ובצל ירוק (קצוץ), מערבבים היטב, מכניסים למקרר, לפחות לשעה, ואחרי זה להגיש.
סלט כרובית ובצל ירוק

שלב 1 מתוך 4

מבשלים במים את הכרובית, רק עד שירתחו המים, מוציאים ומסננים..

סלט כרובית ובצל ירוק

שלב 2 מתוך 4

חותכים את הכרובית לחתיכות קטנות, מטגנים מעט שמן זית, מוסיפים את הרצועות של הגזר (אבל ממש רצועות דקות), מוציאים מהשמן ומסננים.

סלט כרובית ובצל ירוק

שלב 3 מתוך 4

מניחים בקערה רוטב צ'ילי מתוק, שום, מלח ופלפל ומעט חומץ (לפי הטעם).

סלט כרובית ובצל ירוק

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הכרובית, גזר ובצל ירוק (קצוץ), מערבבים היטב, מכניסים למקרר, לפחות לשעה, ואחרי זה להגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים