המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את העגבניות. מוציאים בכפית את תוך העגבנייה וקוצצים את החלק ה"בשרי" לקוביות קטנות.
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה ומשהים לצינון בטמפרטורת החדר.
מעבירים את הקוסקוס, הירקות והנוזלים לקערה ומערבבים בידיים. משתדלים לא למעוך את הקוסקוס, כדי שהסלט יישאר אוורירי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0