המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הקינואה בתוך סיר עם מים רותחים. מומלץ לתבל את המים עם מלח, פלפל וכל תבלין אחר שתרצו. הקינואה מוכנה תוך 10-15 דקות בערך.
בינתיים, חותכים את כל הירקות ומניחים בקערה.
מוציאים את הקינואה מהמים, ומצננים.
מוסיפים את הקינואה לירקות.
מתבלים את הסלט עם קצת שמן, מלח, פלפל והרבה מיץ לימון (הלימון מאוד מוסיף לטעם של הקינואה).
חותכים את האגוזים ואת הגבינה, ומפזרים מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0