מבשלים את הקינואה כמו פסטה- אין צורך למדוד מים או קינואה במדויק
שלב 4
0 דקות
לאחר כ-10 דקות מסירים מהאש ושופכים למסננת צפופה שם שוטפים את הקינואה במים קרים.
שלב 5
0 דקות
מנערים היטב כדי להוציא מהקינואה את המים העודפים.
שלב 6
0 דקות
מכניסים את הקינואה השטופה לקערה ומוסיפים את שאר החומרים.
שלב 7
1 דקות
מערבבים ומתקנים תיבול.
*ניתן להמיר את הבצל בשני גבעולי בצל ירוק קצוץ ואת החמוציות בצימוקים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0