המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים בסיר גדול מלא במים רותחים את הקינואה כ-10 דקות. מוציאים ומנקזים.
מוסיפים את כל שאר המצרכים. בודקים תיבול, הסלט צריך להיות קצת חמצמץ.
מגישים בטמפרטורת החדר. אפשר לשמור יומיים במקרר לאחר מכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0