המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הקישואים לקוביות.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים מס' דקות עד שהקישואים מגירים נוזלים.
מתבלים באבקת המרק ובפפריקה/צ'ילי. מבשלים עוד מס' דקות במכסה פתוח עד שהקישואים נעטפים בתבלינים, אבל מבלי שיתרככו לגמרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0