המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
"מגלחים" פרוסות דקיקות של שומר במנדולינה, מניחים במי קרח שיהיו פריכים ומסולסלים.
חותכים את הבצל לרצועות דקיקות ומשרים גם אותו.
מערבבים שומר, בצל, שמן זית, מיץ לימון ומלח גס, מניחים בצלחת על מצע רוקט ומפזרים מעל גרגרי רימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0