המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את השימורים מהנוזלים.
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עם השמן. מוסיפים את הפטריות, ומטגנים עוד 5 דקות.
מערבבים בקערה את כל המצרכים ומתבלים אותם. מקררים לשעה, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0