דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט תפוחי אדמה וזיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט תפוחי אדמה וזיתים

סלט תפוחי אדמה וזיתים

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
סלט שישדרג כל ארוחה ופיקניק

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה צעירים, לא קלופים וחצויים לאורכם
60  גרם
ממרח זיתים
2  כפות
פטרוזיליה קצוצה
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל לבן
3  כפות
חומץ שמפניה
0.25  כוס
שמן זית
0.5  כוס
זיתים מגולענים
0.5  כוס
עגבנייה חתוכות לרבעים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר גדול על להבה בינונית שמים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מבשלים עד שהם רכים, כ- 30 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים שמים בקערה בינונית את הטפנד עם הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והחומץ ומערבבים היטב. תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל רוטב סמיך.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשתפוחי האדמה רכים מסננים אותם היטב במסננת ובעודם חמים מעבירים אותם לקערה גדולה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הזיתים, את עגבניות השרי ואת הרוטב שהכנו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבבים היטב ומניחים ל-30 דקות, כדי שכל הטעמים יתאחדו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים בטמפרטורת החדר (נשמר מחוץ למקרר 3 שעות).
סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 1 מתוך 6

בסיר גדול על להבה בינונית שמים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מבשלים עד שהם רכים, כ- 30 דקות.

סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 2 מתוך 6

בינתיים שמים בקערה בינונית את הטפנד עם הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והחומץ ומערבבים היטב. תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל רוטב סמיך.

סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 3 מתוך 6

כשתפוחי האדמה רכים מסננים אותם היטב במסננת ובעודם חמים מעבירים אותם לקערה גדולה.

סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לקערה את הזיתים, את עגבניות השרי ואת הרוטב שהכנו.

סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 5 מתוך 6

מערבבבים היטב ומניחים ל-30 דקות, כדי שכל הטעמים יתאחדו.

סלט תפוחי אדמה וזיתים

שלב 6 מתוך 6

מגישים בטמפרטורת החדר (נשמר מחוץ למקרר 3 שעות).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים