המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
מלהיטים מחבת על אש גבוהה ושמים את נתח הדג על המחבת כשצד העור כלפי מטה. צולים עד שמתקבל נתח עסיסי ונמס בפה. מוציאים לצלחת הגשה.
מטגנים באותה מחבת את כל המרכיבים להכנת הרוטב. מערבבים היטב.
יוצקים את הרוטב על הדג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0