המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר קטן את החמאה ומחממים עד המסה. מוסיפים את הקמח ובעזרת מטרפה מערבבים עד שהקמח מצהיב קצת .
יוצקים חלב ומערבבים עד שלא נשארים גושים של קמח ונוצרת רביכה.
מוסיפים את הגבינה הצהובה בחתיכות קטנות לאט לאט. מערבבים אחרי כל תוספת, עד שכל התערובת מסמיכה .
מוסיפים את האגוז המוסקט והמלח ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0