דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מוקפץ סלסה אסייתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מוקפץ סלסה אסייתי

מוקפץ סלסה אסייתי

(1)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: תמרה אהרוני
מנה עשירה בטעמים אסייתיים ופרגיות עסיסיות. עונג שמכינים במהירות ובקלילות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כפות
שמן זית
1  שן
שום כתוש
1 
בצל פרוס דק
1  גבעול
למון גראס חתוך למקטעים באורך 3 ס"מ
1 
פלפל אדום חריף פרוס דק
0.5  קילוגרם
נתח פרגית מחולקות -3
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.25  כוס
מים רותחים
0.25  כוס
קרם קוקוס
3  כפות
רוטב דגים
1  כף
סוכר חום או דבש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    בווק או מחבת רחבה מחממים את השמן.
  • שלב 2

    2 דקות
    כשהשמן חם, מוסיפים את השום, בצל, למון גראס וצ'ילי ומטגנים תוך ערבוב כ-2-3 דקות עד שהבצל הופך לשקוף.
  • שלב 3

    4 דקות
    מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות עד שצבע הפרגיות משתנה ללבן.
  • שלב 4

    3 דקות
    מוסיפים צ'ילי מתוק ומים רותחים ומבשלים תוך ערבוב כ-2-3 דקות נוספות.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים את סוכר, רוטב דגים וקרם קוקוס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    6 דקות
    מבשלים כ-5-6 דקות נוספות.
  • שלב 7

    2 דקות
    טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • שלב 8

    1 דקות
    מגישים עם חופן עשבי תיבול - בזיליקום, כוסברה ונענע, לפי הטעם, ואורז לבן או אטריות.
מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 1 מתוך 8

בווק או מחבת רחבה מחממים את השמן.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 2 מתוך 8

כשהשמן חם, מוסיפים את השום, בצל, למון גראס וצ'ילי ומטגנים תוך ערבוב כ-2-3 דקות עד שהבצל הופך לשקוף.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות עד שצבע הפרגיות משתנה ללבן.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים צ'ילי מתוק ומים רותחים ומבשלים תוך ערבוב כ-2-3 דקות נוספות.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את סוכר, רוטב דגים וקרם קוקוס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 6 מתוך 8

מבשלים כ-5-6 דקות נוספות.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 7 מתוך 8

טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מוקפץ סלסה אסייתי

שלב 8 מתוך 8

מגישים עם חופן עשבי תיבול - בזיליקום, כוסברה ונענע, לפי הטעם, ואורז לבן או אטריות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • קארי
  • נודלס
  • פסטות
  • בראנץ'
  • אותנטי
  • ארוחת ערב
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    מוקפץ ירקות קלאסי עם רוטב אסייתי למוקפץ

    10 דקות קל
  • עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    עוף מוקפץ עם קשיו ברוטב סויה

    30 דקות בינוני
  • פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    פילה עוף מוקפץ עם נקניקיות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים