המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה שום, פלפל חריף, כרפס ופטרוזיליה.
לרוקן את העגבניות ולמלא בתערובת שהכנו.
להכניס את העגבניות הממולאות לקערת זכוכית עמוקה ומעוקרת.
לערבב מים עם מלח.
לשפוך מי מלח מעל העגבניות ולמתין לפחות שבוע ימים, עד שיהיו מוכנות לאכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0