דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות חול (חמאה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות חול (חמאה)

עוגיות חול (חמאה)

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אם לא תחביאו את העוגיות האלה, לא יהיה לכם מה להגיש לאורחים: עוגיות חמאה נימוחות ונהדרות בציפוי סוכר

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח לבן
200  גרם
חמאה
80  גרם
אבקת סוכר
50  גרם
שקדים טחונים
1 
גרידת לימון מגוררת מחצי לימון
1 
חלמון טרוף
0.5  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר גוש בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורשים יריעת ניילון נצמד על משטח העבודה. מעבירים אליה את הבצק, עוטפים ומגלגלים על גבי המשטח, עד שנוצר גליל ארוך בקוטר 2 ס"מ. מאחסנים במקרר כשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים את הניילון מגליל הבצק. מברישים את הגליל בחלמון ומגלגלים בסוכר. פורסים לפרוסות בעובי 3 מ"מ ומסדרים בתבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בתנור החם כ-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשר לשמור כשבוע בכלי אטום, בטמפרטורת החדר.
עוגיות חול (חמאה)

שלב 1 מתוך 6

שמים את מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצר גוש בצק אחיד.

עוגיות חול (חמאה)

שלב 2 מתוך 6

פורשים יריעת ניילון נצמד על משטח העבודה. מעבירים אליה את הבצק, עוטפים ומגלגלים על גבי המשטח, עד שנוצר גליל ארוך בקוטר 2 ס"מ. מאחסנים במקרר כשעה.

עוגיות חול (חמאה)

שלב 3 מתוך 6

מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

עוגיות חול (חמאה)

שלב 4 מתוך 6

מסירים את הניילון מגליל הבצק. מברישים את הגליל בחלמון ומגלגלים בסוכר. פורסים לפרוסות בעובי 3 מ"מ ומסדרים בתבנית.

עוגיות חול (חמאה)

שלב 5 מתוך 6

אופים בתנור החם כ-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.

עוגיות חול (חמאה)

שלב 6 מתוך 6

אפשר לשמור כשבוע בכלי אטום, בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים