דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות חמאה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות חמאה

עוגיות חמאה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סוד הטעם המושלם לנשנוש: עוגיות חמאה עשירות בזיגוג שוקולד. מושלמות לצד הקפה בכל שעות היום.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
חמאה בטמפרטורת החדר
0.5  כוס
סוכר לבן
2 
חלמון
1  כפית
תמצית וניל
2  כוסות
קמח לבן
0.25  כפית
מלח
50  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    מניחים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שהחמאה מבהירה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים את מהירות המערבל, מוסיפים את החלמונים ואת תמצית הוניל ומערבלים עד שהם נבלעים בחמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח ואת המלח ומערבלים עד שנוצר בצק.
  • שלב 4

    60 דקות
    מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בנייר נצמד ומאחסנים במקרר ל-60 דקות.
  • שלב 5

    60 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים. מגלגלים כל מחצית לגליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקפיא ל-60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מסירים מהגלילים את הניילון ופורסים אותם לפרוסות בעובי ¾ ס"מ.
  • שלב 9

    10 דקות
    מסדרים את הפרוסות בתבניות, במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו ואופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.
  • שלב 10

    0 דקות
    הקישוט: קוצצים את השוקולד לתוך קערה קטנה המתאימה למיקרוגל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה. מערבבים היטב, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מזלפים את השוקולד על העוגיות, או טובלים בו את קצות העוגיות.
  • שלב 11

    30 דקות
    מעבירים למקרר ל-30 דקות, או עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים במכל אטום בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל

    עוגיות שיבולת שועל

    35 דקות בינוני
  • עוגיות קורזיקים

    עוגיות קורזיקים

    60 דקות קל
  • ציפוי סוכר לעוגות/עוגיות

    ציפוי סוכר לעוגות/עוגיות

    5 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים