מניחים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שהחמאה מבהירה.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים את מהירות המערבל, מוסיפים את החלמונים ואת תמצית הוניל ומערבלים עד שהם נבלעים בחמאה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקמח ואת המלח ומערבלים עד שנוצר בצק.
שלב 4
60 דקות
מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בנייר נצמד ומאחסנים במקרר ל-60 דקות.
שלב 5
60 דקות
מחלקים את הבצק לשניים. מגלגלים כל מחצית לגליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקפיא ל-60 דקות.
שלב 6
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
שלב 7
0 דקות
מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
שלב 8
0 דקות
מסירים מהגלילים את הניילון ופורסים אותם לפרוסות בעובי ¾ ס"מ.
שלב 9
10 דקות
מסדרים את הפרוסות בתבניות, במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו ואופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.
שלב 10
0 דקות
הקישוט: קוצצים את השוקולד לתוך קערה קטנה המתאימה למיקרוגל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה. מערבבים היטב, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מזלפים את השוקולד על העוגיות, או טובלים בו את קצות העוגיות.
שלב 11
30 דקות
מעבירים למקרר ל-30 דקות, או עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים במכל אטום בטמפרטורת החדר.
שלב 1
מתוך
11
מניחים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שהחמאה מבהירה.
שלב 2
מתוך
11
מנמיכים את מהירות המערבל, מוסיפים את החלמונים ואת תמצית הוניל ומערבלים עד שהם נבלעים בחמאה.
שלב 3
מתוך
11
מוסיפים את הקמח ואת המלח ומערבלים עד שנוצר בצק.
שלב 4
מתוך
11
מוציאים את הבצק מהקערה, עוטפים בנייר נצמד ומאחסנים במקרר ל-60 דקות.
שלב 5
מתוך
11
מחלקים את הבצק לשניים. מגלגלים כל מחצית לגליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקפיא ל-60 דקות.
שלב 6
מתוך
11
מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
שלב 7
מתוך
11
מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
שלב 8
מתוך
11
מסירים מהגלילים את הניילון ופורסים אותם לפרוסות בעובי ¾ ס"מ.
שלב 9
מתוך
11
מסדרים את הפרוסות בתבניות, במרווחים של כ-2 ס"מ זו מזו ואופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת.
שלב 10
מתוך
11
הקישוט: קוצצים את השוקולד לתוך קערה קטנה המתאימה למיקרוגל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה. מערבבים היטב, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מזלפים את השוקולד על העוגיות, או טובלים בו את קצות העוגיות.
שלב 11
מתוך
11
מעבירים למקרר ל-30 דקות, או עד שהשוקולד מתקשה, ומאחסנים במכל אטום בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0