דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות  מלוחות מיקי שמו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות מלוחות מיקי שמו

עוגיות מלוחות מיקי שמו

(4)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: דליה סלמי
כעכים פריכים נהדרים עם ניחוח עדין של של אניס, אל תוותרו עליהם

רכיבים

מנות 70

המתכון הזה נוצר עבור 70 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח לבן (420 גרם)
1  כפית
מלח
1  כפית
זרעי שומר (שטופים ומסוננים)
200  גרם
חמאה (או מרגרינה)
0.5  כוס
שמן קנולה (80 מ"ל)
0.5  כוס
מים (100 מ"ל)
1 
ביצה לציפוי
1  כוס
שומשום לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
עוגיות  מלוחות מיקי שמו

שלב 1 מתוך 2

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

עוגיות  מלוחות מיקי שמו

שלב 2 מתוך 2

מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רונית שמר

אהבתי מאוד. חסר כמה אבקת אפיה צריך להוסיף . על 420 גר קמח הוספתי חצי שקית. יצא מושלם

מ מוא

אם רוצים להמיר הכל לשמן כמה שמים?

מערכת בישולים

היי דליה, את יכולה להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים