במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
שלב 1
מתוך
2
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות איטית את הקמח, המלח, אבקת האפייה וגרגרי האניס. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן, מערבבים כ-15 שניות, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאחידות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
שלב 2
מתוך
2
מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים גליל ארוך בקוטר שלושה ס"מ. חותכים מן הגליל כ-70 יחידות, בעובי כס"מ כל אחת. מגלגלים כל יחידה לגליל ומחברים את הקצוות. טובלים כל גלגל בביצה טרופה ומייד אחר כך בשומשום לבן, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-35 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב.
מתכון כ-PDF
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ר
רונית שמר
אהבתי מאוד. חסר כמה אבקת אפיה צריך להוסיף . על 420 גר קמח הוספתי חצי שקית. יצא מושלם
מ
מוא
אם רוצים להמיר הכל לשמן כמה שמים?
מערכת בישולים
היי דליה, את יכולה להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. יום מקסים
הערות 2