דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות רייף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות רייף

עוגיות רייף

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אבי לוי
עוגיות מרוקאיות קלילות אבל פריכות וארומטיות. טובלים בתה או בקפה ולא צריך יותר כלום

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
2  כפות
כוכב אניס
200  גרם
חמאה
1  שקית
סוכר וניל
1  כף
מלח
2  כפות
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערת מיקסר את המים והשמן ולשים עם וו לישה במהירות נמוכה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את שאר החומרים, פרט לקמח.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים עד שהחומרים מתאחדים. מוסיפים בהדרגה את הקמח ולשים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • שלב 4

    20 דקות
    מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל - 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ. חותכים לריבועים בגודל 4/4 ס"מ או לעיגולים בעזרת כוס.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצרים בעזרת מזלג חורים על כל עוגייה ומסדרים אותן על נייר אפייה מקומח מעט.
  • שלב 8

    20 דקות
    מכניסים לתנור ואופים כ - 20 דקות עד להזהבה יפה.
עוגיות רייף

שלב 1 מתוך 8

שמים בקערת מיקסר את המים והשמן ולשים עם וו לישה במהירות נמוכה.

עוגיות רייף

שלב 2 מתוך 8

מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את שאר החומרים, פרט לקמח.

עוגיות רייף

שלב 3 מתוך 8

לשים עד שהחומרים מתאחדים. מוסיפים בהדרגה את הקמח ולשים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

עוגיות רייף

שלב 4 מתוך 8

מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל - 20 דקות.

עוגיות רייף

שלב 5 מתוך 8

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

עוגיות רייף

שלב 6 מתוך 8

מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ. חותכים לריבועים בגודל 4/4 ס"מ או לעיגולים בעזרת כוס.

עוגיות רייף

שלב 7 מתוך 8

יוצרים בעזרת מזלג חורים על כל עוגייה ומסדרים אותן על נייר אפייה מקומח מעט.

עוגיות רייף

שלב 8 מתוך 8

מכניסים לתנור ואופים כ - 20 דקות עד להזהבה יפה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים