המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל המצרכים, חוץ מהחלווה ופצפוצי האורז, בקערת מתכת על להבה בינונית עד שהכל נמס.
מוסיפים את החלווה הפרוסה.
כשהתערובת נמסה, שופכים על פצפוצי האורז ומערבבים בעדינות.
מניחים בתבנית חד פעמית מרובעת עם נייר אפייה ומניחים במקפיא לחצי שעה.
מוציאים וחותכים לריבועים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0