דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת אגוזים ושוקולד ללא קמח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת אגוזים ושוקולד ללא קמח

עוגת אגוזים ושוקולד ללא קמח

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Yana Margulis
עוגת שוקולד עם בצק אגוזים ושקדים קראנצ'י וציפוי מבריק של גנאש שוקולד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר
0.5  כפית
נס קפה
75  גרם
חמאה
3 
ביצה
0.33  כוס
סוכר לבן
5 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
אגוזי לוז יבשים, טחונים לגרגרים
0.5  כוס
שקדים טחונים לקמח
100  מיליליטר
שמנת מתוקה
120  גרם
שוקולד מריר
30  גרם
חמאה
1  כף
ברנדי / קוניאק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את החלבונים בקערת המיקסר ומתחילים להקציף אותם במהירות גבוהה. מוסיפים סוכר ומערבבים עד לקבלת קצף נוקשה, מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים בעדינות ביד.
  • שלב 2

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20 דקות (העוגה הופכת רכה, אבל עם קרום קשה), בתבנית קפיצית 24 ס"מ. מוציאים מן התנור (לא לכבות אותו), ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בזמן שהעוגה בתנור : בבאן מארי (סיר קטן מעל סיר, מלא מים חמים) ממיסים יחד חמאה, קפה ושוקולד. לצנן מעט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים לתערובת החמאה-שוקולד בעדינות ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את תערובת השוקולד על האגוזים ואופים בחום 160 מעלות כ-30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקררים את העוגה במשך לילה או כ-12 שעות במקרר.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את הגנאש: בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים שוקולד שבור לחתיכות. מורידים מהאש. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד, מוסיפים ברנדי ומערבבים שוב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהתבנית, מעבירים על צלחת הגשה, יוצקים את הגנאש ושולחים לכמה שעות במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מקור הסיבים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים