המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת המיקסר שמים 2 אינסטנט פודינג נוגט, 2 כוסות חלב , סוכר ו-2 מיכלים שמנת להקצפה. מקציפים עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקפלים עד איחוד.
טובלים פתיבר בחלב ומניחים בתבנית מרובעת/מלבנית (30*18).
מסדרים שכבה ראשונה.
מורחים שליש מהקרם על הביסקוויטים ובעזרת פלטה מיישרים.
ממשיכים ביצירת 2 שכבות נוספות. כאשר השכבה האחרונה תהיה קרם.
מניחים במעבד המזון את יתרת הפתיבר ומעבדים לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד הטמעה.
מפזרים את פירורי הפתיבר מעל העוגה בשכבה אחידה.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אין על ענת המקסימה! משלמת תמיד מתכונים באהבה , הכי מוצלחים שיש
כמה סוכר?
האם ניתן לשים במקום גבינה לבנה מסקרפונה?
אין עליך ענת מתכונים מעלפים
הצג מתכונים נוספים
הערות 4