מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת פודינג ו-3/4 כוס חלב, עד שמתקבל קרם. מכניסים למקרר לשעה, להתייצבות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הרום עם 1/2 כוס חלב.
שלב 3
0 דקות
טובלים 15 ביסקוויטים בתערובת החלב והרום. מסדרים אותם על נייר אפייה ב-3 שורות שבכל אחת מהן 5 ביסקוויטים. מורחים את הביסקוויטים בשכבה דקה של קרם.
שלב 4
0 דקות
טובלים 15 ביסקוויטים נוספים בתערובת החלב והרום, ומניחים אותם על הקרם.
שלב 5
0 דקות
מורחים את יתרת הקרם על שורת הביסקוויטים האמצעית בלבד.
שלב 6
0 דקות
מרימים את שתי שורות הביסקוויטים החיצוניות כלפי המרכז, עד שהן נפגשות ויוצרות פירמידה ממולאת בקרם.
שלב 7
0 דקות
מניחים בסיר קטן את הסוכר, קקאו ומים. מחממים על אש קטנה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת אחידה.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים לסיר את קוביות השוקולד. ממשיכים לחמם תוך ערבוב מהיר, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
שלב 9
5 דקות
מיד לאחר שהשוקולד נמס מורידים את הסיר מהאש, מוסיפים את החמאה (אפשר גם מרגרינה או מחמאה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים עד שהיא נמסה.
שלב 10
0 דקות
ממתינים כשתי דקות, כדי שהשוקולד יתקרר מעט אך עדיין יהיה נוזלי. יוצקים את הקרם על הפירמידה ומורחים אותו עליה באופן אחיד. מכניסים למקרר לכמה שעות, להתייצבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0