דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים חום-לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים חום-לבן

עוגת ביסקוויטים חום-לבן

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיה משעל
עוגת ביסקוויטים עם שכבה אחת לווניל ואחת לשוקולד - מגוונת, טעימה, פשוטה ועשירה בטעם. נשאר להתמכר ולחסל :)

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
פתיבר קלאסי
1  כוס
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
2  מיכלים
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    טובלים את הביסקוויטים אחד אחד בחלב ומסדרים בתבנית עד שכל התחתית מכוסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים פודינג שוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה עד לתערובת אחידה (אם זה יותר מדי סמיך ניתן להוסיף כוס חלב כך שזה יהפוך לקרם).
  • שלב 3

    0 דקות
    למרוח את הקרם מעל הביסקוויטים, ולטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולסדר מעל שכבת הפודינג בתבנית עד שכל השכבה מכוסה ביסקוויטים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב פודינג וניל עם שמנת ולמרוח מעל שכבת הביסקוויטים לסדר שזה ייראה יפה ולצנן שעה במקרר.
עוגת ביסקוויטים חום-לבן

שלב 1 מתוך 4

טובלים את הביסקוויטים אחד אחד בחלב ומסדרים בתבנית עד שכל התחתית מכוסה.

עוגת ביסקוויטים חום-לבן

שלב 2 מתוך 4

מערבבים פודינג שוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה עד לתערובת אחידה (אם זה יותר מדי סמיך ניתן להוסיף כוס חלב כך שזה יהפוך לקרם).

עוגת ביסקוויטים חום-לבן

שלב 3 מתוך 4

למרוח את הקרם מעל הביסקוויטים, ולטבול שוב ביסקוויטים בחלב ולסדר מעל שכבת הפודינג בתבנית עד שכל השכבה מכוסה ביסקוויטים.

עוגת ביסקוויטים חום-לבן

שלב 4 מתוך 4

לערבב פודינג וניל עם שמנת ולמרוח מעל שכבת הביסקוויטים לסדר שזה ייראה יפה ולצנן שעה במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים