דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פתיבר טרופית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פתיבר טרופית

עוגת פתיבר טרופית

(10)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: תומר אומנסקי
תומר אומנסקי בגרסה חגיגית, ייחודית ומלאה בטעמים וצבעים טרופיים של עוגת הביסקוויטים המוכרת והאהובה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
פתי בר בטעם פירות טרופיים
1  כוס
חלב (או לפי הצורך לטבילת הפתיבר)
750  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 38%
500  גרם
גבינת שמנת 25%
40  גרם
אבקת סוכר (1/3 כוס)
80  גרם
פודינג אינסטנט בטעם וניל
200  גרם
שוקולד לבן
200  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 38%
200  גרם
מנגו בקוביות, קפוא
50  גרם
אבקת סוכר
20  מיליליטר
לימון
200  גרם
חלבון ביצה
400  גרם
סוכר לבן
40  מיליליטר
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    המתכון מתאים להכנה בתבנית פורמה מרובעת - 25/25 ס"מ.
  • שלב 2

    5 דקות
    טוחנים את כל מרכיבי רוטב המנגו לרוטב חלק - 200 גרם קוביות מנגו, 50 גרם אבקת סוכר ו-20 מ"ל מיץ לימון.
  • שלב 3

    5 דקות
    ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם 200 מ"ל שמנת להקצפה ומצננים מעט.
  • שלב 4

    10 דקות
    במיקסר עם וו בלון מקציפים יחד את יתרת השמנת להקצפה (200 מ"ל) עם גבינת השמנת, אבקת הסוכר והפודינג לקרם חלק ואוורירי ומקפלים את תערובת השוקולד הלבן פנימה.
  • שלב 5

    5 דקות
    טובלים פתיבר בחלב ומניחים ברינג המרובע עד ליצירת תחתית פתיבר.
  • שלב 6

    10 דקות
    מסדרים מעל הפתיבר שכבת קרם ומעל שכבת רוטב מנגו וחוזרים על הפעולה עד שכל העוגה מורכבת והשכבה העליונה היא פתיבר טבול. סה"כ 4 שכבות.
  • שלב 7

    360 דקות
    מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות של 6 שעות לפחות.
  • שלב 8

    1 דקות
    לפני ההגשה - מחלצים בזהירות את העוגה מהרינג.
  • שלב 9

    5 דקות
    טורפים בקערה את החלבונים עם 400 גרם סוכר ו-40 מ"ל מיץ לימון ומניחים על באן מארי (סיר עם מים רותחים), מערבבים עד להמסת הסוכר ומעבירים למיקסר עם וו הקצפה.
  • שלב 10

    5 דקות
    מקציפים עד לקבלת מרנג יציב ומבריק ומזלפים 16 יחידות קרמבו.
  • שלב 11

    2 דקות
    בעזרת ברנר, חורכים מעט כל קרמבו לקבלת מראה זהוב.
  • שלב 12

    1 דקות
    *ניתן להכין חצי כמות מהעוגה ופשוט לחלק לחצי את המשקלים

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • פירות
  • גבינות
  • ארוחת בוקר
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים