המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר 2 כוסות חלב, אינסטנט פודינג וניל ושמנת מתוקה לקרם יציב.
יוצקים את כוס החלב לצלחת עמוקה וטובלים במהירות את הביסקוויטים משני הצדדים.
מסדרים את הביסקוויטים בתבנית כך שיצפו את כולה (אם יש צורך שוברים ביסקוויטים להשלמת שורות/פינות.
יוצקים את מחצית הקרם על הביסקוויטים, מניחים שכבה שניה של ביסקוויטים ומעליה עוד שכבת קרם. מישרים ומסדרים לשכבה אחידה.
מגררים שוקולד מריר מעל לקרם כך שיכסה את כולו.
מקררים ללילה לפחות ופורסים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0