דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים עם אוראו ללא אפייה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים עם אוראו ללא אפייה

עוגת ביסקוויטים עם אוראו ללא אפייה

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: bodas julia
תחתית של ביסקוויטים מרוסקים, מלית של גבינה, שמנת מתוקה ושברי עוגיות אוראו וציפוי שוקולד מריר, מי צריך יותר מזה?

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פתיבר קלאסי מרוסקים
50  גרם
חמאה מומסת
1.5  מיכלים
שמנת מתוקה
250  גרם
גבינת שמנת
1  כוס
סוכר לבן
24 
אוראו
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
1  כפית
תמצית וניל
150  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מהדקים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בעזרת כף ומניחים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים 1.5 חבילות של שמנת, עד לקבלת קצפת סמיכה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (שימו לב: לא לרסק! רק לשבור). מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית העוגה, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
  • שלב 6

    5 דקות
    הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד וממתינים כ-5 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים