דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים שוקו וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

(2)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שונטל
העוגה שמככבת קבוע בכל בית ישראלי בשילוב מפתיע של שוקולד וניל

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
פתיבר קלאסי
1  כוס
חלב
500  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 38%
100  מיליליטר
חלב
200  גרם
גבינת מסקרפונה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
250  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה 38%
50  מיליליטר
חלב
1  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
100  גרם
שוקולד מריר
100  מיליליטר
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הקרם וניל: מקציפים במיקסר 500 מ"ל שמנת מתוקה, 100 מ"ל חלב, 200 גרם מסקרפונה ופודינג וניל. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.
  • שלב 2

    5 דקות
    להכנת קרם השוקולד: מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה, 50 מ"ל חלב ופודינג שוקולד. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.
  • שלב 3

    5 דקות
    טובלים פתי בר בחלב, מורחים בקרם שוקולד ומדביקים לו ביסקוויט נוסף. מסדרים את הפתי בר בעמידה בתוך תבנית ומצפים את הכל בקרם וניל. מכניסים לקירור.
  • שלב 4

    5 דקות
    ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ו-100 מ"ל חלב יחד ויוצקים על העוגה. שומרים בקירור.
עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

שלב 1 מתוך 4

להכנת הקרם וניל: מקציפים במיקסר 500 מ"ל שמנת מתוקה, 100 מ"ל חלב, 200 גרם מסקרפונה ופודינג וניל. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

שלב 2 מתוך 4

להכנת קרם השוקולד: מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה, 50 מ"ל חלב ופודינג שוקולד. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

שלב 3 מתוך 4

טובלים פתי בר בחלב, מורחים בקרם שוקולד ומדביקים לו ביסקוויט נוסף. מסדרים את הפתי בר בעמידה בתוך תבנית ומצפים את הכל בקרם וניל. מכניסים לקירור.

עוגת ביסקוויטים שוקו וניל

שלב 4 מתוך 4

ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ו-100 מ"ל חלב יחד ויוצקים על העוגה. שומרים בקירור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מוס
  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • בראנץ'
  • שוקולד
  • ארוחת בוקר
  • אוכל מקומי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים
  • פשטידות וקישים
  • קינוחי אינסטנט פודינג

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    86 דקות קל
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל
  • עוגת גבינה פירורים לימונית

    עוגת גבינה פירורים לימונית

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים