דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים תותים הפתעה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים תותים הפתעה

עוגת ביסקוויטים תותים הפתעה

(11)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רחלי קרוט (קרוטית)
רחלי קרוט (קרוטית) מפתיעה בעוגת רושם עם הפתעות תותים וקציפת וניל שמכינים במהירות ובקלילות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתי בר קלאסי (שרוול)
1  כוס
חלב (לטבילת הפתי בר)
500  גרם
שמנת מתוקה להקצפה 38%
120  מיליליטר
חלב (1/2 כוס)
250  גרם
גבינת מסקרפונה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מקל
מקל וניל (רק התוכן, או 1 כפית משחת וניל)
3  כפות
אבקת סוכר
0.5  סלסילה
תות שדה / ענבים כהים (או לפי הטעם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מניחים פס נייר אפייה בתחתית ובדפנות תבנית אינגליש קייק (תבנית ללא דפנות מעוגלות).
  • שלב 2

    10 דקות
    בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את כל מצרכי הקרם - שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, חלב, גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר ומקל וניל או מחית וניל, ומקציפים על מהירות בינונית עד שנוצר קרם חלק ויציב כמו קצפת.
  • שלב 3

    5 דקות
    טובלים פתיבר בחלב לכמה שניות ומניחים בתחתית התבנית עד לקבלת תחתית שמכוסה כולה בפתיבר בשכבה אחת.
  • שלב 4

    5 דקות
    טובלים שוב פתיבר, ומצמידים לאורך כל הדפנות בשכבה אחת.
  • שלב 5

    5 דקות
    מניחים מהקרם על הפתיבר, בתחתית התבנית עד לגובה של 1 ס"מ ומורחים מהקרם גם על הפתיבר בדפנות.
  • שלב 6

    5 דקות
    מניחים שוב שכבה של פתיבר טבול בחלב בתחתית התבנית ואז שוב בדפנות בצמוד לקרם. מורחים שוב שכבה אחידה של קרם בגובה 1 ס"מ גם בתחתית וגם בדפנות.
  • שלב 7

    5 דקות
    מניחים במרכז העוגה, מעל הקרם, שני פסים של תותים שלמים צמודים אחד אחרי השני.
  • שלב 8

    5 דקות
    מורחים מעל שכבת קרם, מניחים שכבת פתיבר טבול בחלב, ואז שוב קרם, ומסיימים למעלה בפתיבר טבול בחלב.
  • שלב 9

    120 דקות
    מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעתיים או למשך הלילה. את הקרם שנותר שומרים במקרר בשקית זילוף עם צנתר לקישוט.
  • שלב 10

    5 דקות
    מזלפים מעל העוגה תלוליות קרם ומניחים שורות של תותים פרוסים. מגישים את העוגה קרה אבל לא קפואה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • פירות
  • השראה
  • גבינות
  • ארוחת בוקר
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • מאכלים קרים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים