דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

(0)
200 דקות
קל
מתכונאי/ת: ענבל אלישיב
עוגת ביסקוויטים ללא אפיה, עם מילוי קרם גבינה שמנתי, וציפוי אגוזים או פירות לפי הטעם

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חלווה
100  גרם
חמאה
2  שקיות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  מיכלים
שמנת מתוקה
500  גרם
גבינה לבנה 5%
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
פתיבר קלאסי שבורים
0.5  כוס
אגוזים שבורים גס
0  לפי הטעם
סירופ שוקולד
1  כוס
תערובת פירות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים והחלבה, עד לקבלת תערובת פירורים אחידה.
  • שלב 2

    5 דקות
    ממיסים את החמאה, (ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מוסיפים לפירורים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    180 דקות
    מהדקים את התערובת לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-180 דקות.
  • שלב 4

    5 דקות
    מערבבים במיקסר את כל חומרי המילוי - אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה, גבינה לבנה וסוכר, עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את הקרם על התחתית המצוננת.
  • שלב 6

    1 דקות
    לציפוי מומלץ לפזר כוס שברי ביסקוויטים, ומעליהם לטפטף סירופ שוקולד, אגוזים שבורים גס ופירות.
עוגת ביסקוויטים

שלב 1 מתוך 6

מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים והחלבה, עד לקבלת תערובת פירורים אחידה.

עוגת ביסקוויטים

שלב 2 מתוך 6

ממיסים את החמאה, (ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מוסיפים לפירורים ומערבבים היטב.

עוגת ביסקוויטים

שלב 3 מתוך 6

מהדקים את התערובת לתבנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-180 דקות.

עוגת ביסקוויטים

שלב 4 מתוך 6

מערבבים במיקסר את כל חומרי המילוי - אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה, גבינה לבנה וסוכר, עד לקבלת מרקם אחיד.

עוגת ביסקוויטים

שלב 5 מתוך 6

מורחים את הקרם על התחתית המצוננת.

עוגת ביסקוויטים

שלב 6 מתוך 6

לציפוי מומלץ לפזר כוס שברי ביסקוויטים, ומעליהם לטפטף סירופ שוקולד, אגוזים שבורים גס ופירות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים