דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: לילך
מכינים עם הילדים: שכבות של ביסקוויטים וקרם וניל מפנק. קל להכין וכיף לטרוף!

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  חבילות
פתיבר קלאסי
1  כוס
חלב
1  כפית
נס קפה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  כוסות
חלב
1  חבילה
שוקולד מריר
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  חבילות
פודינג שוקולד 88 גר'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה כוס חלב וכפית של נס קפה, טובלים את הפתי-בר ומסדרים בתוך תבנית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים חצי מהקרם על הפתי-בר.
  • שלב 4

    0 דקות
    טובלים שוב פתי-בר בחלב, ומניחים על שכבת הקצפת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את יתרת הקצפת.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגררים את השוקולד ומפזרים על שכבת הקרם. *ניתן לגרד במקום השוקולד המריר שוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקפיאים. בתיאבון!
עוגת ביסקוויטים

שלב 1 מתוך 7

שמים בקערה כוס חלב וכפית של נס קפה, טובלים את הפתי-בר ומסדרים בתוך תבנית.

עוגת ביסקוויטים

שלב 2 מתוך 7

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.

עוגת ביסקוויטים

שלב 3 מתוך 7

מורחים חצי מהקרם על הפתי-בר.

עוגת ביסקוויטים

שלב 4 מתוך 7

טובלים שוב פתי-בר בחלב, ומניחים על שכבת הקצפת.

עוגת ביסקוויטים

שלב 5 מתוך 7

מורחים את יתרת הקצפת.

עוגת ביסקוויטים

שלב 6 מתוך 7

מגררים את השוקולד ומפזרים על שכבת הקרם. *ניתן לגרד במקום השוקולד המריר שוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

עוגת ביסקוויטים

שלב 7 מתוך 7

מקפיאים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים