דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקויטים ללא אפיה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקויטים ללא אפיה

עוגת ביסקויטים ללא אפיה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: מירי שגיב
עוגת בסקוויטים, בטעם שוקולד, מכוסה בקומות של קרם מוס עשוי משמנת מתוקה, חמאת בוטנים, ושוקולד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  כוס
חמאת בוטנים חלקה
200  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר 2 חבילות
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה רבע מיכל (75 מ"ל) מהשמנת המתוקה. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת, שמתאימה למיקרוגל, שמים עוד חצי חבילה (125 מ"ל) מהשמנת המתוקה, מוסיפים את קוביות השוקולד ומחממים במיקרוגל 20 שניות, מוציאים, מערבבים קצת ובודקים מה מצב ההמסה. ממשיכים להמיס במיקרוגל בכל פעם 20 שניות, עד שהשוקולד נמס לגמרי וכאשר מערבבים אותו עם השמנת מתקבלת משחה חלקה
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים בקערת המערבל את מה שנותר במכל השמנת המתוקה ומוסיפים גם את המכל השני. מקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מחצית מהקצפת לקערת השוקולד ומערבבים עד שמתקבל קרם במרקם מוסי. מאחסנים במקרר חצי שעה לפחות (אם ממהרים, אפשר לאחסן רבע שעה במקפיא).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את שאר הקצפת לקערת חמאת הבוטנים ומערבבים עד שמתקבל קרם חלק
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים בתבנית שכבה מהביסקוויטים. מורחים על הביסקוויטים מחצית מכמות קרם חמאת הבוטנים ומיישרים אותו במרית. מסדרים מלמעלה שכבת ביסקווטים נוספת ומורחים עליה את שאר קרם חמאת הבוטנים. מניחים מלמעלה שכבה נוספת של ביסקוויטים. מורחים מלמעלה את קרם השוקולד הקר
  • שלב 6

    0 דקות
    מאחסנים במקרר 6 שעות לפחות, עד לילה
  • שלב 7

    0 דקות
    חותכים לריבועים ומגישים

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים