דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת בננה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת בננה

עוגת בננה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שלא כמו עוגות בננה בחושות, העוגה הזאת רכה ואוורירית.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
120  גרם
חמאה
180  גרם
סוכר לבן
2 
ביצה מס 1
210  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כפית
סודה לשתייה
240  גרם
בננה
60  גרם
שמנת חמוצה
60  גרם
אגוזי מלך
135  גרם
סוכר לבן
100  מיליליטר
מים
1  כפית
ליקר דובדבנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מקציפים במיקסר את החמאה, סוכר וביצים, במשך כ-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    במהירות איטית מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה, עד הומוגניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבננות שאותם עיבדנו קודם לכן, במעבד המזון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את השמנת החמוצה ובסוף את האגוזים.
  • שלב 5

    50 דקות
    אפייה: 180 מעלות, כ-50 דקות בשליש התחתון של התנור.
  • שלב 6

    0 דקות
    בגמר האפייה, מרתיחים את המים והסוכר ומוסיפים את ליקר הבננות, ומברישים פעמיים את העוגה בעודה חמה.
עוגת בננה

שלב 1 מתוך 6

מקציפים במיקסר את החמאה, סוכר וביצים, במשך כ-10 דקות.

עוגת בננה

שלב 2 מתוך 6

במהירות איטית מוסיפים את הקמח והסודה לשתייה, עד הומוגניות.

עוגת בננה

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הבננות שאותם עיבדנו קודם לכן, במעבד המזון.

עוגת בננה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את השמנת החמוצה ובסוף את האגוזים.

עוגת בננה

שלב 5 מתוך 6

אפייה: 180 מעלות, כ-50 דקות בשליש התחתון של התנור.

עוגת בננה

שלב 6 מתוך 6

בגמר האפייה, מרתיחים את המים והסוכר ומוסיפים את ליקר הבננות, ומברישים פעמיים את העוגה בעודה חמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    עוגת גבינה אפויה עם קצפת לפסח

    86 דקות קל
  • עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    40 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד צ'יפס

    עוגת שוקולד צ'יפס

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים