להניח שכבה של ביסקוויטים בתחתית התבנית (גודל התבנית 25x35).
שלב 2
0 דקות
להקציף 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה עד שהתערובת נעשית קשה.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). להמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
שלב 4
0 דקות
להוסיף שוב חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו.
שלב 5
0 דקות
להוסיף שוב חלב ולהמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
שלב 6
0 דקות
למרוח את התערובת (הקצפת) על הביסקוויטים.
שלב 7
0 דקות
להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים על התערובת.
שלב 8
0 דקות
לקחת ½ חבילת מרגרינה ללא מלח.
שלב 9
0 דקות
להוסיף 2 כפות גדושות של קקאו, כוס חלב, 4 כפות סוכר ומעט רום לטעם.
שלב 10
0 דקות
שמים על האש עד שנהיה סמיך.
שלב 11
0 דקות
מורידים מהאש ומורחים על הביסקוויטים. מכניסים למקרר ליממה.
שלב 1
מתוך
11
להניח שכבה של ביסקוויטים בתחתית התבנית (גודל התבנית 25x35).
שלב 2
מתוך
11
להקציף 2 כוסות שמנת מתוקה להקצפה עד שהתערובת נעשית קשה.
שלב 3
מתוך
11
מוסיפים כוס חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). להמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
שלב 4
מתוך
11
להוסיף שוב חלב וחבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקו.
שלב 5
מתוך
11
להוסיף שוב חלב ולהמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.
שלב 6
מתוך
11
למרוח את התערובת (הקצפת) על הביסקוויטים.
שלב 7
מתוך
11
להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים על התערובת.
שלב 8
מתוך
11
לקחת ½ חבילת מרגרינה ללא מלח.
שלב 9
מתוך
11
להוסיף 2 כפות גדושות של קקאו, כוס חלב, 4 כפות סוכר ומעט רום לטעם.
שלב 10
מתוך
11
שמים על האש עד שנהיה סמיך.
שלב 11
מתוך
11
מורידים מהאש ומורחים על הביסקוויטים. מכניסים למקרר ליממה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0