דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה ואפרסקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה ואפרסקים

עוגת גבינה אפויה ואפרסקים

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
האורחים לא יפסיקו להתפעל. מתאים מאד לשבועות, משמח בכל ימות השנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  גביעים
גבינה לבנה 5%
1  גביע
גבינת שמנת בטעם טבעי 5%
1  גביע
יוגורט בטעם וניל
5 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
3  כפות
קורנפלור
3  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  קורט
מלח גס
0.25  כוס
חמוציות
1  מיכל
שמנת מתוקה
3  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  גביע
יוגורט בטעם וניל
0.5  כוס
חלב
1  פחית
חצאי אפרסקים חתוכים לרצועות
0.5  כוס
חמוציות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכנת התחתית: מניחים את הבישקוטים האחד לצד השני על תחתית תבנית עגולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים 5 חצאי אפרסקים לרצועות ומניחים את הרצועות על הבישקוטים.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת מלית הגבינה: מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. מוסיפים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת מיקסר ומערבלים עד קבלת קצף יציב. מעבירים את הקצף לקערה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים, עד שמתקבלת בלילה חלקה. מוסיפים לקערה את הגבינות, המעדן, אבקת הפודינג והקורנפלור ומעבדים עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקפלים את הבלילה לקצף החלבונים ומוסיפים את החמוציות.
  • שלב 6

    45 דקות
    מניחים בתנור תבנית אפייה עם 4 כוסות מים. מחממים את התנור לטמפרטורה של כ- 200 מעלות. יוצקים את בלילת הגבינה לתבנית, המכילה את תחתית העוגה. מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות ומכניסים את התבנית לתנור. אופים במשך כ- 45 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לעוגת הגבינה להצטנן.
  • שלב 8

    0 דקות
    הכנת הציפוי: מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג, המעדן והחלב ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
  • שלב 9

    0 דקות
    הרכבת העוגה: מורחים את קרם הציפוי על עוגת הגבינה. מקשטים עם רצועות אפרסקים וחמוציות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מכניסים את העוגה למקרר למשך כ- 5 שעות, מגישים קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים