המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש במיקסר את כל החומרים בוו עד לקבלת פירורי בצק.
להקציף את החלמונים עם הסוכר.
לאחר קבלת קצף קשה להוסיף את האינסטנט וניל והקמח תפו"א.
לשים בקערה את הגבינה עם השמנת ולערבב.
להוסיף מחצית מהקצף לערבב.
להוסיף את הקצף הנותר ולערבב בתנועות של קיפול.
לשים בתבנית מחצית מהבצק פרורים ולשטח.
להוסיף את המילוי.
לפזר מעל את הפירורים הנותרים.
לאפות ב 180 מעלות 45 דקות
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0