דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

(0)
160 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גבינה אפויה על בסיס פתי בר, בתוספת צימוקים מושרים בברנדי להעמקת הטעמים, מומלץ להכינה יום לפני

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
75  גרם
חמאה מומסת
3  כפות
סוכר לבן
4 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
2  גביעים
גבינה לבנה רכה 9%
2  גביעים
שמנת חמוצה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1 
גרידת לימון מגוררת
0.5  כוס
צימוקים
1  כוס
תמצית רום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים כמעט אבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. אופים כ-10 דקות, מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • שלב 4

    10 דקות
    בסיר קטן מרתיחים כוס רום (ניתן להמיר את הרום בברנדי או קוניאק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומוסיפים את הצימוקים. משהים למשך 10 דקות ומסננים לפני שמוסיפים לעוגה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה של 190 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים בקערת מיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר כ-6 דקות או עד שהקצף הופך לבהיר יותר ויציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקפלים בעדינות את הגבינה והשמנת החמוצה אל קצף הביצים עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל וגרידת הלימון וממשיכים לקפל.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומפזרים מעל את הצימוקים. אופים 20 דקות בחום גבוה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מנמיכים את התנור לחום בינוני של 175 מעלות וממשיכים לאפות כ-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצננים בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    ממשיכים לצנן ל-60 דקות נוספות במקרר (מומלץ להכין יום לפני).
עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 1 מתוך 11

מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 2 מתוך 11

מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים כמעט אבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 3 מתוך 11

מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. אופים כ-10 דקות, מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 4 מתוך 11

בסיר קטן מרתיחים כוס רום (ניתן להמיר את הרום בברנדי או קוניאק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומוסיפים את הצימוקים. משהים למשך 10 דקות ומסננים לפני שמוסיפים לעוגה.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 5 מתוך 11

מחממים תנור לחום גבוה של 190 מעלות.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 6 מתוך 11

מקציפים בקערת מיקסר במהירות גבוהה את הביצים והסוכר כ-6 דקות או עד שהקצף הופך לבהיר יותר ויציב.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 7 מתוך 11

מקפלים בעדינות את הגבינה והשמנת החמוצה אל קצף הביצים עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל וגרידת הלימון וממשיכים לקפל.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 8 מתוך 11

יוצקים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומפזרים מעל את הצימוקים. אופים 20 דקות בחום גבוה.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 9 מתוך 11

מנמיכים את התנור לחום בינוני של 175 מעלות וממשיכים לאפות כ-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 10 מתוך 11

מצננים בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.

עוגת גבינה אפויה עם צימוקים ברום

שלב 11 מתוך 11

ממשיכים לצנן ל-60 דקות נוספות במקרר (מומלץ להכין יום לפני).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים