דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה אפויה עם ציפוי קרמל מלוח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה אפויה עם ציפוי קרמל מלוח

עוגת גבינה אפויה עם ציפוי קרמל מלוח

(2)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
עוגת גבינה אפויה מסורתית עם ציפוי קרמל מלוח, שפע של טעמים ומרקמים.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתי בר קרמל
100  גרם
חמאה
4  כפות
אבקת סוכר
5 
ביצה
2  חבילות
גבינה לבנה 5%
1  גביע
גבינת שמנת
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כף
קורנפלור
1  שקית
סוכר וניל
1  קורט
מלח
0.75  כוס
סוכר לבן
160  מיליליטר
שמנת מתוקה
50  גרם
חמאה
0.5  כפית
מלח
2  כפות
דבש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בתחתית התנור תבנית/סיר עם 4 כוסות מים רותחים ליצירת לחות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת העוגה - שוברים פתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד מזון או ידנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    10 דקות
    מהדקים לתחתית התבנית (תבנית עגולה בקוטר 22 ס”מ) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם הסוכר, סוכר וניל וקורט מלח, כאשר הקצף יציב מעבירים לקערה גדולה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים ומוסיפים את הגבינה, גביע השמנת והקורנפלור, עד קבלת תערובת חלקה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקפלים בעדינות בתנועות סיבוביות את תערובת הגבינות לקצף החלבונים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוזגים לתבנית מעל בסיס הפתיבר.
  • שלב 11

    75 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור, מורידים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות ואופים כשעה ורבע.
  • שלב 12

    0 דקות
    להכנת ציפוי הקרמל - בסיר קטן מניחים את הסוכר בגובה אחיד ומבשלים בחום בינוני, כאשר הסוכר הופך נוזלי ומשנה את צבעו מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 13

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה, מלח ודבש, מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש. *במידה ונשארים גושי סוכר יש לסנן את הקרמל במסננת צפופה לפני המזיגה. *ניתן לשמור את הקרמל בכלי זכוכית ולחמם לפני הגשה.
  • שלב 14

    0 דקות
    לאחר צינון של רוטב הקרמל (כ-15 דקות), מוזגים מעל העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רבקה דהאן

מאוד!!

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים